Get Adobe Flash player

Robert Bavelaar, Biegelaar“Biegelaar is een diepdrukkerij en beweegt zich in een vrij specifiek deel van de grafische markt. Om relevant te zijn voor onze opdrachtgevers en continuïteit voor onze medewerkers te kunnen garanderen hebben wij costleadership hoog in het vaandel staan. Toen wij onderdeel waren van een grote Duitse grafische groep hebben wij deelgenomen aan een groepsbreed Performance Improvement Program. Bisi Consultancy heeft ons toen ondersteund met het praktisch toepassen van Six Sigma en Lean tools. Hierdoor hebben we  o.a. de stilstand tijdens het ombouwproces van onze machines met circa 50% weten te reduceren. Dat leverde ons direct extra productiecapaciteit! Bisi heeft dit traject hands-on met veel enthousiasme geleid. Vooral ook onze mensen konden erg waarderen dat zij goed naar de behoeften luisterde, waardoor we met elkaar een mooi resultaat geboekt hebben.”

Robert Bavelaar
CEO
Biegelaar

 


 

"Ik ben blij dat ik Miranda tegen het lijf ben gelopen op de MKB bijeenkomst in 2011.
Miranda heeft er bij ons voor gezorgd dat we op een gestructureerde manier onze data inzichtelijk kregen.
Ze heeft een heldere visie op de manier van het analyseren van gegevens en een duidelijke manier van communiceren.
We zijn begonnen met het project in januari 2012 en ik kan zeggen dat we op dit moment (juni 2012) bepaalde zaken beter kunnen volgen.
Ze heeft mijn manier van denken op het gebied van analyseren compleet veranderd in de positieve zin.
We zijn op het moment druk bezig de kwaliteit van de data-input op peil te brengen waardoor de kwaliteit van de output ook verbeterd.
We weten nu duidelijk welk doel we nastreven en er ligt vast hoe we zaken meten.

Geeft een hoop rust !"

Rick van der Burg
Directeur ondersteunende afdelingen
Potplantenkwekerij Van der Burg

 


 

Martin Kok tevreden over resultaten“Martin Kok Projektinrichting verzorgt de complete inrichting van vastgoedprojecten voor zowel nieuwbouw, onderhoud als renovatie trajecten. In een markt waar de concurrentie groot is, is het belangrijk hoge kwaliteit te leveren en tegelijk de kosten minimaal te houden. Het eerste wat wij samen met Bisi Consultancy inzichtelijk hebben gemaakt, is structuur en inzicht in de resultaten. We zijn begonnen met het herzien van onze Missie, Visie en waarden. Dit is samen met onze medewerkers, leveranciers en klanten gedaan. Daar zijn leuke en leerzame reacties uit gekomen, en creëerde tegelijkertijd veel meer betrokkenheid en motivatie bij de medewerkers. Snel daarna volgde het opzetten van de KPI’s. Nu hebben we inzichtelijk hoe we presteren op de punten die wij én onze klanten belangrijk vinden. Het Visueel Management Bord geeft focus aan het hele bedrijf. Een leerzaam proces met een indrukwekkend resultaat. Onder goede (bege)leiding van Bisi Consultancy.

Het tweede project betrof een SixSigma traject, met als doel het inkoopproces te verbeteren. De vragen die de medewerkers worden gesteld, en de tools die inzicht geven in waar de inefficiënties van het proces zitten, zijn ware eye openers geweest. Waar je verwacht dat oorzaken zijn, blijken niet de kern pijnpunten te zijn. Nu blussen we geen brandjes meer, en verloopt het proces soepel!”

Arno van Bennekom
Directeur
Martin Kok Projektinrichting