Get Adobe Flash player

Kijken met andere ogen.....

Kijken over de gehele linie (paraplu view).......

Kijken door de ogen van uw klant......

 

Vele organisaties en bedrijven boeken grote verbeteringen in hun eindresultaten door het toepassen van Lean en SixSigma binnen hun organisatie. De focus komt te liggen op de klant (die uw omzet bepaalt) en snelle en toch effectieve processen. Hiermee behalen bedrijven kortere doorlooptijden, hogere productiviteit, betere kwaliteit en minder defecten. Dat deze resultaten gepaard gaan met hogere klanttevredenheid en lagere kosten, hoeven we u vast niet meer uit te leggen. 

Aanpak

BISI gebruikt Lean SixSigma voor de uitvoer van haar projecten. Grote bedrijven zoals GE, Toyota, Caterpillar, Dow Chemical, LG,Philips en Shell gebruiken ook Lean SixSigma. BISI zorgt dat u de volgende bent. En u hoeft geen multinational te zijn: vanaf 30 medewerkers is BISI van toegevoegde waarde. Overigens maakt het daarbij niet uit of uw bedrijf diensten verleent of producten maakt. Elk bedrijf werkt procesmatig: van het inkoopproces en het productieproces tot het facturatie- en klacht afhandelingsproces. In elk proces zitten (verborgen!) verspillingen die aangepakt kunnen worden. Beter presteren is dan een koud kunstje!

 

Mensenwerk

BISI werkt voor u en naast u. Want u heeft kennis van  hoe de zaken nu gaan. En BISI van de aanpak hoe meer te halen uit uw inspanningen. Samen met uw medewerkers gaan we aan de slag, want uiteindelijk zijn bedrijfsprocessen mensenwerk. Dat vergt een persoonlijke aanpak. Daar is BISI goed in.